Suroviny
Porce: cca 24 vrtáku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 410 kJ / 1 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,51 g |
Tuky | 42,82 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 229,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicový vrták
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYKv
Moje poznámka
Skořicový vrták
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYKv
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 27 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
ořechové vrtáky,
sladké vrtáky,
pletence kobližky,
skořicový olej recept,
ořechové vrtáky recept,
recept na boží milosti,
recept ořechové na vrtáky,
recept na koblihy a vrtaky,
pletence obalovane v cukru,
sladký vrták,
koblihove vrtaky recept,
skořicová limonáda recept,
skoricovy olej,
koblihový vrták,
recept na ořechové vrtáky,
vrtak s cukrem,
koblížky obalované mákem,
boží milosti recept,
koblihove smazene suky se skorici,
testo obalovane v skoricovim cukru
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
cukr moučkový,
tuk,
cukr vanilkový,
vejce,
droždí,
sůl
Komentáře (5)