Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 30,30 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 8,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lilek nakrájíme na kolečka, dáme na plech, vyložený pečícím papírem, mírně osolíme a zakápneme olejem. Vložíme do vyhřáté trouby na cca 200°C a pečeme 10 minut. A necháme zchladnout.
Krok 2: Těsto rozložíme na plech, potřeme pestem, rozložíme připravený lilek, poklademe rozpůlenými rajčaty, lístky bazalky a posypeme rozdrobenou fetou. Pečeme na 200°C přibližně 15-20 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YBR9
Moje poznámka
Lilkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YBR9
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
kolač z lilku,
tncz nova kde rostou houby,
koláč s lilkem,
recepty s lilkem,
recept na koláč s lilkem,
lilkový kpláč,
lilkové koláčky,
koláč s fety,
lylkovy kolač,
tncz nova
Suroviny:
těsto listové,
lilek,
pesto bazalkové,
rajče cherry,
sýr feta,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl mořská
Komentáře (22)
maris, prepáč za komenty "mimo mísu"!
Marcelko, děkuju,
magdalenka:
Coleto - bryndza bude určiě výborná
Danielko - já taky