Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,37 g |
Tuky | 21,86 g |
Vláknina | 45,11 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 105,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.
Krok 2: V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.
Krok 3: Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.
Krok 4: Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Moje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 48 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 8 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 19 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 43 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
florentske spagety,
mrkev, celer, petržel v receptech,
nejlepsi pizza ve florencii,
mrkev pohuho
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
rajče sušené,
víno červené,
petrželka zelená,
česnek,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
těstoviny špagety semolinové
Komentáře (15)