Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,37 g |
Tuky | 21,86 g |
Vláknina | 45,11 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 105,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.
Krok 2: V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.
Krok 3: Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.
Krok 4: Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Moje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 50 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
florentske spagety,
mrkev, celer, petržel v receptech,
nejlepsi pizza ve florencii,
mrkev pohuho
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
rajče sušené,
víno červené,
petrželka zelená,
česnek,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
těstoviny špagety semolinové
Komentáře (15)