Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolový guláš s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 5,0 (46×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby vaření fazolí

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby vaření fazolí)

Variací na guláš je zhruba tolik, kolik je kuchařek. Každá má ten svůj osvědčený recept, na který nedá dopustit. Občas je ale třeba zkoušet nové věci, proto doporučujeme zkusit náš fazolový guláš s vepřovým masem, který chutná nejlépe s chlebem.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 307 kJ /
3 898 kcal
Bílkoviny283,56 g
Tuky96,96 g
Vláknina143,37 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy403,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli usmažíme na sádle, přihodíme kostky masa a ještě osmahneme. Krok 2: Zaprášíme moukou, přidáme papriku, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Krok 3: Za stálého míchání přidáme protlak, utřený česnek, pepř, kmín, osolíme podle chuti a povaříme. Krok 4: Smícháme s fazolemi, provaříme a podáváme nejlépe s chlebem.

TIP: Rady a tipy k přípravě luštěnin, aby nás nenadýmaly

Zveřejněno 19. 8. 2014

Poznámka autorky cathleen

Malinko upravený recept z Receptur jídel pro závodní stravování.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8qg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8qg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

nalim122: stejně tak chutná i u nás doma :-) děkuju!

jednoduchý, dobrý, rychle uvařeno

MilosCz: díky! :-)

Je skvělý :yes:

:-)<3:yes::yes: ten máme také rádi :-K

Jednoduchy a vynikajici, s domacim chlebem (taktez od tebe) mana nebeska:-K.

defenger: zoznam surovín 500 g mäsa, video 250 g mäsa. Video varí z polovičnej dávky surovín.

na seznamu je 750g masa a na videu 250g....

ferdinand 10. 12. 2017 10:52
vynikajúci.pridal som do neho diabolskú zmes .varil som ho na chate .chutnal lepšie ako pravý hovädzí.bolo to niečo nové.len tak sa po ňom zaprášilo.:-8

ferdinand: to jsem ráda :-K

Ivušinkaa 29. 1. 2017 19:35
Dělám stejně, akorát bez protlaku a místo sádla olej a někdy přidám ještě klobásku :-) u nás velmi oblíbený a častý pokrm ;-)

...750g fazolí. Docela dost!!!:-Q

spinner:
No, to jsou asi 3 plechovky fazolí...
A 3 plechovky fazolí na půl kila masa mi přijde tak akorát:-)
Je to "Fazolový guláš s vepřovým masem" a ne vepřový guláš s fazolí, že:-)

Díky :-) v původním receptu bylo masa ještě míň, přidala jsem.
A chlebík, ten sexy byl - zmizel rychlostí blesku. I ten druhý, co jsem pekla hned následující den :-(

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

musím přiznat:-8 že mě taky praštil do očí ten sexy chlebík..mňam:-p
já už domácí chleba nedělám, abych netrápila našeho bezlepkáčka, takže kupuji a schovávám:-(
a to zátiší s tím gulášem je skvělé. a ještě s fazolema:-p skvělé;-)

Moc lákavý gulášek:-p, já dělám skoro stejně, ale obráceně - víc masa a míň fazolí:-8:-))

maiva: děkuju :-) ano, je (teď myslím chlebík) - sýrový, kynutý pouhými dvěma gramy droždí ;-)
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/chleby_...

Cath, určitě se nemýlím, když řeknu Tvůj guláš, Tvůj chlebík:-D
Pěkný, jednoduchý a chutný recept:yes:. Hezky jsi nám to předložila, dala bych si:-D:-p+:yes:

Tématické fráze:
fazolovy gulas s masem, fazole s vepřovym masem, fazolový guláš, vepřové maso s fazolemi, vepřovy gulaš s fazolemi, gulas z veproveho masa, mexický guláš s fazolí a klobásou, mexický guláš s fazolemi a klobásou, veprove maso s fazoli, recepty fazolový guláš s masem, recept fazolový guláš s masem, fazolovy gulaš s vepřovím masem, vepřové s fazolemi, gulas s vepřovým masem, fazolový guláš s vepřovim masem recept, fazolový guláš z masem, fazole s veprovym, vepřové maso recepty, fazolový guláš z vepřového masa, mexický guláš z vepřového masa

Suroviny:
fazole, maso vepřové, cibule, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, česnek, kmín drcený, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu