Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 6,00 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 729 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Moje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 14 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 15 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 17 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 18 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 19 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
teleci plec recepty,
teleci plec,
telecí plec recept,
jak udělat telecí plecko,
recept na telecí plec,
telecí plec maso recepty,
telecí plecko recepty,
recepty z telecí plece,
telecí plecko - recepty,
recepty na telecí plec,
teleci maso na gril,
telecí na grilu,
telecí na grilu,
telecí plecko recept,
telecí maso na grilu,
teleci na gril,
recept telecí plec,
teleci plecko,
telecí plec-recepty,
telecí kulatá plec
Suroviny:
plecko telecí,
chilli paprika čerstvá,
paprika kozí roh,
hořčice pikantní,
cibule,
pepř černý,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
bazalka čerstvá,
petrželka,
víno červené suché,
olej,
alobal
Komentáře (11)
http://www.receptynamaso.cz/teleci-maso/
Neumím si představit připlácnutí hrudí s kostma do alobalu pod víko domácího grilu, dyk ty kosti by to protrhaly
Veronika.Hrozna: Petruna: Právě na tu dobu jsem si dávala pozor, plecko v alobalu bylo za hodinu měkkě. Ještě jsem ho nechala zprudka ogrilovat rozbalené. Jo grilovala jsem na domácím stupni na stupni 4., bez alobalu na 5. ty 2 minuty na každé straně. To ještě dopíšu do receptu