Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobré ráno s hruškou, meduňkou a skořicí

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizalka zizalka

Snadný

Suroviny

Porce: 1 dospělá nebo 2 dětské

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 215 kJ /
530 kcal
Bílkoviny14,88 g
Tuky8,45 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy91,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Večer si odvážíme vločky, zalijeme vodou, přidáme pár lístků meduňky, promícháme a uložíme přes noc do lednice. Krok 2: Ráno nabotnalé vločky vyklopíme do hrnce, zalijeme mlékem, přidáme špetku soli a vaříme do zhoustnutí, vyndáme meduňku. Krok 3: Ve vedlejším hrnci si rozpustíme máslo, přidáme třtinový cukr a necháme lehce zkaramelizovat, přidáme na kostičky nakrájené hrušky a chvilku podusíme. Krok 4: Hruškovou směs přimícháme do hotové kaše, necháme si jen pár kousků na ozdobení. Krok 5: Kaši dáme do mističek, přidáme zbylé hrušky, posypeme skořicí, dozdobíme snítkou meduňky a můžeme podávat.

Zveřejněno 12. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o94L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o94L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tncz nova dobré ráno, tncz nova, hrušky se skořicí, dobré ráno na nově, vaříme s hruškou, tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny, dobré ráno s novou recepty, varime s ladou hruskou tncz, vareni s ladou hruskou, vaříme s meduńkou, dobré ráno na na nově recepty, dobré ráno tn cz, tncz nova rano dnes, tncz, video vareni s hruskou, tncz nova levné sladke tousty, tncz nova dobré ráno dnes, dobre rano tncz, .vařime s láďou hruškou buchty, pkrm s medunkkou

Suroviny:
vločky ovesné jemné, voda, meduňka, mléko sojové, sůl, máslo, cukr třtinový, hruška, skořice

Přidat fotografie receptu