Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 67,85 g |
| Vláknina | 26,62 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Moje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 10 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 10 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 6 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 7 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 7 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 7 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 7 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 8 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 9 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 10 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 11 hodinami
Tématické fráze:
spagety al dente,
špagety recepty,
špagety s olivovým olejem,
špagety recept,
špagety s olejem,
špagety s olivovym olejem a česnekem,
špagety s česnekem a olivovým s olejem,
špagety pro dva,
špagety 2,
těstoviny al dente,
špagety olivový olej,
spagety s olivový olej,
recepty na špagety,
spagoty aldente,
špagety al-dente,
špagety s olivovým olejem a parmazánem,
špageti al dente,
al dente špagety,
špagety aldente,
špagety olivový olej rajčata
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
olej olivový,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (3)