Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ssimusshka ssimusshka

Náročný

Suroviny

Porce: plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie32 333 kJ /
7 728 kcal
Bílkoviny119,07 g
Tuky420,69 g
Vláknina54,80 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 797 mg
Sůl2,88 g
Sacharidy838,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy si prosejeme mouku s práškem do pečiva, cukry, vejce, olej a mléko. Krok 2: Přidáme nalámanou čokoládu na kousky. Krok 3: Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a posypeme směsí kokosu a cukru. Krok 4: Dáme do trouby vyhřáté na cca 180°C a pečeme cca 20 minut, záleží na troubě. Krok 5: Po vytažení z trouby přelijeme pařížskou šlehačkou. Krok 6: Pařížská šlehačka: Smetany s cukrem a kakaem přivedeme k varu, odstavíme a necháme vychladnout. Můžeme si jí udělat dopředu.

Zveřejněno 11. 11. 2009

Poznámka autorky ssimusshka

Je to taková moje jiná varianta standartních kokosových řezů. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7Pp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7Pp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Ursulajda, tak do těsta dejte méně cukru nebo sypejte pouze kokosem bez cukru, myslím, že problém je spíše v moc sladkém těstě. Já také nemám ráda přeslazené, což mi tyto řezy nepřipadají. Do těsta jsem dávala čokoládu na vaření, tak i ta 'srazí' tu sladkost:-))

Tenhle řez jsem dělala s bílou šlehajdou, ale na nás byl moc sladky:-8, ale tahle varianta by mohla být lepší:yes:, určitě zkusím;-):yes:

S kokosem to musí být dobrota:-pposílám bodík:yes:;-)

Znám :yes:

pěkný nápad :yes:

Psala jsem přibližně, zaleží na troubě, já peču v nové .. měla jsem opravdu za 20 min hotovo:-)

no neviem za 20 minut sa koláč asi neupečie či ano:-O:-O:-//

Velmi dobry napad a aj fotky su velmi vystizne a pekne:-))

Mńam!!:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
buchta s pářížskou šlehačkou, šlehačkové pařížské řezy recept, koláč s pařížskou šlehačkou, kokosove rezy se slehackou, šlehačkové řezy rafaelo, řezy rafaelo s krémem, zákusek s pařížskou šlehačkou, moučník se šlehačkou, moučníky se šlehačkou, pařížské řezy, řez se šlehačkou, hrníčkové rafaelo řezy, koláč rafaello, buchta z pařížské šlehačky, recepty moučníky se šlehačkou, buchta s pařížská šlehačka, buchty s pařížskou šlehačkou, buchta rafaello, recept na rafaelo buchtu, recepty-pařížská šlehačka

Suroviny:
mouka hladká, mouka hrubá, prášek do pečiva, cukr, cukr vanilkový, vejce, olej, mléko, čokoláda, kokos, cukr, smetana ke šlehání, cukr, kakao

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu