Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,45 g |
Tuky | 87,72 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 7,45 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 262,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do máslem vymazaného hlubšího pekáčku nebo zapékací misky, následně do trouby předehřáté na 230°C a pečeme dozlatova (cca 30 minut).
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Moje poznámka
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 4 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 7 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
aby jitrnice nepraskla,
zapečená bílá klobása,
těstoviny s nivou,
jak upect jitrnici aby nepraskla,
bílá klobása recepty,
jitrnice aby nepraskla,
pecena jitrnice,
jitrnice nepraskla,
jak upéct jitrnice aby nepraskly,
vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
jak péct jelito,
zapečená vinná klobása s těstovinami,
pecene jelito,
klobása,
aby jelita nepraskla,
jak pect jelita,
bílé klobásy
Suroviny:
těstoviny,
klobása,
sýr niva,
petrželka hladkolistá,
mléko,
česnek,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (15)