Směs pečená v alobalu
S teplým počasím přichází také období oblíbených letních grilovaček. Vsaďte na sytou masovo-zeleninovou směs, plnou různých chutí, pečenou v alobalu. Díky její příjemné vůni se vám rychle začnou sbíhat sliny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 115 kJ / 2 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,55 g |
| Tuky | 214,54 g |
| Vláknina | 26,05 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 8,30 g |
| Sůl | 20,34 g |
| Sacharidy | 69,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs pečená v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VANB
Moje poznámka
Směs pečená v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VANB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečené maso v alobalu,
kuře pečené v alobalu,
minutky,
kureci speciality recepty,
maso pečené v alobalu,
pečené maso v alobalu s bramborami,
kuřecí prsa v alobalu,
pečení masa v alobalu,
kuřecí maso pečené v alobalu,
pečené kuřecí prso v alobalu,
pečená zelenina v alobalu,
maso s brambory v alobalu,
pečené kuře v alobalu,
vepřové maso pečené v alobalu,
speciality pečená masa recepty,
maso v alobalu,
speciality v alobalu,
smes v alobalu,
zelenina v alobalu,
pečené brambory v alobalu
Suroviny:
kýta vepřová,
prsa kuřecí,
játra drůbeží,
hlíva ústřičná,
paprika čerstvá červená,
špekáček,
brambory,
slanina anglická,
cibulka jarní,
koření grilovací,
koření mexiko,
sůl,
olej olivový,
sýr tvrdý,
petrželka,
bazalka čerstvá
Komentáře (15)
slaninu, kotletu naklepat-osolit-opepřit/možno i trochu gril.koření/
potřít česnekem na to paprika na proužky,rajčata na plátky a nakonec
brambory na plátky zabalit alobal
Péci cca.45 minut. Je to moc dobré
Osobně bych tam už nedávala sýr, jsou to úplně zbytečné bílkoviny navíc k masu (nešvar české kuchyně) a nevypadá vábně, chytá se alobalu, takže většina zůstane připečená. A navíc, než se upeče maso, může se sýt snadno spálit.