Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Moje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 3 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 5 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 5 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 5 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 6 hodinami
Tématické fráze:
staření masa doma,
kotlet prazskeho uzenare,
guláš pražského uzenáře,
vyzrávaná roštěná,
hovězí pražského uzenáře,
řízek pražského uzenáře,
steak pražského uzenaře,
vepřový steak pražského uzenáře,
starení masa,
co uvařit z roštěnky,
co uvařit z nízkého roštěnce,
top recepty roštěná,
roštěná dle babicy,
vepřovy plátek pražského uzenáře,
maso pražského uzenáře,
vepřový kotlet pražského uzenáře,
rostena podle uzenare,
uvarit roštěnou,
kuchařka: janadorazinova,
jak uvarit roštěná
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř,
olej,
slanina,
cibule,
klobása pikantní,
hořčice,
okurky sterilované,
vývar hovězí
Komentáře (34)