Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Moje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 39 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 47 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 54 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
staření masa doma,
kotlet prazskeho uzenare,
guláš pražského uzenáře,
vyzrávaná roštěná,
hovězí pražského uzenáře,
řízek pražského uzenáře,
steak pražského uzenaře,
vepřový steak pražského uzenáře,
starení masa,
co uvařit z roštěnky,
co uvařit z nízkého roštěnce,
top recepty roštěná,
roštěná dle babicy,
vepřovy plátek pražského uzenáře,
maso pražského uzenáře,
vepřový kotlet pražského uzenáře,
rostena podle uzenare,
uvarit roštěnou,
kuchařka: janadorazinova,
jak uvarit roštěná
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř,
olej,
slanina,
cibule,
klobása pikantní,
hořčice,
okurky sterilované,
vývar hovězí
Komentáře (34)