Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Moje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 11 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 20 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 2 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 3 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 10 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 10 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 11 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 12 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 12 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 14 hodinami
Tématické fráze:
staření masa doma,
kotlet prazskeho uzenare,
guláš pražského uzenáře,
vyzrávaná roštěná,
hovězí pražského uzenáře,
řízek pražského uzenáře,
steak pražského uzenaře,
vepřový steak pražského uzenáře,
starení masa,
co uvařit z roštěnky,
co uvařit z nízkého roštěnce,
top recepty roštěná,
roštěná dle babicy,
vepřovy plátek pražského uzenáře,
maso pražského uzenáře,
vepřový kotlet pražského uzenáře,
rostena podle uzenare,
uvarit roštěnou,
kuchařka: janadorazinova,
jak uvarit roštěná
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř,
olej,
slanina,
cibule,
klobása pikantní,
hořčice,
okurky sterilované,
vývar hovězí
Komentáře (34)