Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 185 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,04 g |
| Tuky | 54,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 977 mg |
| Sodík | 708 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštrosí vejce z krůtího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvE
Moje poznámka
Pštrosí vejce z krůtího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvE
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 14 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 46 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
pštrosí vejce,
pštrosí vejce recept,
pštrosí maso recepty,
recepty z krůtího masa,
dušené pštrosí maso,
roláda z mletého masa pštrosí vejce,
mleté maso jako pštrosí vejce,
mlete maso pstrosi vejce,
krůtí maso recept,
pstrosi dusene,
mleté pštrosí vejce,
ptáček z mletého krůtího masa,
mlete maso z kruty,
co s vejci od krůty,
vejce krůty,
ktůtí pštrosí vejce,
krutí vejce,
krutí vejce,
recepty z krůtích vajec,
recept na pštrosí vejce video
Suroviny:
maso krůtí mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
strouhanka,
vejce,
koření
Komentáře (4)
Ale lidi dělaj z ptačích vajec různý ptákoviny! Já např. ulítl na Vetřelcových vejcích http://www.labuznik.cz/recept/allien-vetrelcova-ve...
...pokud nemáte žaludek jako Ripleyová, tak raději odkaz ignorujte