Zastřené vejce
Nedaří se vám připravit ztracené vejce? Máme pro vás jednoduchý a vyzkoušený recept, který se povede. Vejce se pak výborně hodí do kulajdy, salátu či na toust. Žádná kulinářská kouzla nejsou třeba, zvládne jej i začátečník.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 452 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 1,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zastřené vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8QM
Moje poznámka
Zastřené vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8QM
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 41 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Horalkovo-nugetové kuličky
Panova před 4 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 5 minutami
Kokosová očka
Panova před 6 minutami
Kokosové kuličky z vařených žloutků
Panova před 6 minutami
Šunková pěna
Radka310 před 41 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
zastrene vejce,
zastřené vejce recept,
zastřená vejce recept,
zastrena vejce,
zastřené vejce pohlreich,
zastřené vejce video,
zastřená neboli ztracená vejce,
zastřený vejce,
zastřená vejce pohlreich,
zastřená vejce , recept,
ztracene vejce recept,
jak se dela zastrene vejce,
zastřené vejce - recept,
recept na zastřená vejce,
recept na zastrene vejce,
ztracená vejce recept pohlreich,
ztracené vejce pohlreich,
vejce na měkko pohlreich,
ztracené vejce podle pohlreicha,
zastřené vejce recepty
Komentáře (24)
Mám odzkoušeno, že podstatnou roli hraje čerstvost vajec.
Poněkud expresivně řečeno: Vejce přímo od slepičí kloaky = úúúspěch zaručen
Ak som správne pochopila, na každé vajce spotrebujem "nový" ocot - cca pol decku? Vodu použiť tú istú, pôvodnú, čiže sa zvyšuje aj koncentrácia octu? Dík.