Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 144 kJ / 2 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 331,65 g |
Tuky | 140,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 3,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Moje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 22 minutami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 3 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 4 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 4 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa špikovaná,
špikované prsicko,
špikovaná kuřecí prsa,
kureci spikovane slaninou,
špikovaná krůtí kuřecí stehna,
na špikované krůtí maso,
pečeně špikované kuře špekem,
špikovaná krůtí prsa recept,
recepty šalvej,
pečené krůtí prso spikovane,
jak špikovat na pečenou pečenou krůtu,
spikovana krůtí stehna,
krůtí stehno špikované,
kureci prsa spikovana slaninou,
špikované kuřeci stehna,
špikované maso,
jak spikovat maso slaninou,
špikované krůtí prso,
špikovaná kuřecí stehna v troubě,
jak špikovat kuřecí stehna
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina vcelku,
šalvěj čerstvá,
máslo,
olej,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé,
pepř,
sůl
Komentáře (4)