Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 871 kJ / 4 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 405,12 g |
Tuky | 266,70 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 960 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 15,35 g |
Sacharidy | 49,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin.
Krok 2: Druhý den dáme do každého rozřežu plátek uzeného, plátek sýra, plátky žampionů. Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva.
Krok 3: Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme nejméně 2 hodiny - posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.
Zveřejněno 27. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pro vítanou návštěvu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXgG
Moje poznámka
Krkovička pro vítanou návštěvu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXgG
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
krkovička pro návštěvu,
krkovice pro navstevu,
krkovice pro návštěvy,
krkovice prokládaná uzeným,
dobroty pro navstevu,
top recepty krkovička,
recept krkovička pro návštěvu,
krkovicka pro navstevy,
dobroty pro návštěvy,
top recepty z krkovice,
top recepty-prokládaná krkovička,
krkovice recept,
prokládaná krkovička,
pro návštěvy recepty,
krkovice recepty,
top recepty krkovice,
recept na marinádu na krkovičku krkovice vcelku,
recept pro nastevu,
recepty z uzeného ramínka,
krkovice pro.navstevu
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé,
hořčice,
med,
olej,
sůl,
maso uzené,
sýr,
žampióny,
olej
Komentáře (4)