Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 71,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vitaminový doping
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ6j
Moje poznámka
Vitaminový doping
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ6j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 15 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 15 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 16 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 17 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 17 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na anginu,
zelatina z dzusu,
želatina z pomerančového džusu,
jak na anginu,
přírodní doping,
vitamin.doping vitamínový,
pudink uvaříme v džusu,
želé z džusu,
pomerančovy džus s pomerančovy šlupky,
jak oloupat pomeranc,
jak zbavit pomeranč slupky,
vitaminovy dzus,
vitaminovy domaci dzus,
cukroví z džusu a želatiny,
jak lehce oloupat pomeranče a udělat džus,
vitaminove zelatiny,
jak polykat,
pudink z džusu,
pomeranč želatina,
želatina z džusu a pudinku
Suroviny:
džus pomerančový,
med,
pomeranče,
želatina
Komentáře (5)