Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku jsou chutným a křupavým pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s lahodným sýrovým těstem. Kombinace sýrového těstíčka a šťavnatých kuřecích kousků potěší každého milovníka dobrého jídla.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Semy.cz

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 15 min

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 820 kJ /
1 869 kcal
Bílkoviny138,34 g
Tuky107,04 g
Vláknina5,02 g
Cholesterol 667 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,84 g
Sacharidy78,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na cca 1,5 cm široké a asi 5 cm dlouhé nudličky, osolíme. Krok 2: Vejce rozšleháme s vínem, zašleháme mouku, sýr a nakonec oba druhy papriky a sůl. Vznikne husté, hladké těstíčko. Krok 3: Kousky kuřete namáčíme v těstíčku a ihned je smažíme ve větším množství rozpáleného oleje tak, aby byly kousky potopené. Krok 4: Smažíme zhruba 3-4 minuty. Podáváme s bramborami a jogurtovým dresingem.

TIP: Jak a na čem správně smažit

Zveřejněno 1. 10. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPAz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPAz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

:-)<3:yes::yes:: Recept i foto se mi líbí :-K

Zaprvé tam máte hrubku a zadruhé je to okopírované od Jamieho Olivera.

Výborná záležitost ....dnes k obědu a moooooooc jsme si pochutnali ...Díky za tu dobrotu. Bodík je tam .Měj se fajn.

:-K Vynikající!!! Dělala jsem dnes k obědu s bramborovou kaší a dětem se dělaly boule za ušima!!!:yes:

Byly výborné :yes::yes:akorát jsem nevěděla,jak se dělají mrambory:-))

Vypada to uzasne:yes: urco to skusim;-):-p

Dneska jsem recept udelala a moc jsme si pochutnali ale vazne a moje dcera si i pridala:-))

Dělala jsem z kuřecích stehenních řízků a byla to MANA :yes:

Díky za upozornění, ale jak koukám tak tam mám navíc ještě recept na jogurtový dresing, Takže pokud admin nebude nic namítat, tak ho tu nechám...:-)

Stejný recept už je tady od kedlubny / Šárky /

Tématické fráze:
kuřecí kousky v sýrovém těstíčku, kuřecí prsíčka v sýrovém těstíčku, sýrové těstíčko, kuřecí v těstíčku, kuřecí v sýrovém těstíčku, kuřecí kousky v těstíčku, kuřecí maso v sýrovém těstíčku, kureci nudlicky v syrovem testicku, kuřecí prsíčka v těstíčku, jogurtový dresing recept, kuře v sýrovém těstíčku, kuřecí křídla v těstíčku, kuřecí prsa v sýrovém těstíčku, krůtí kousky v sýrovém těstíčku, v sýrovém těstíčku, jogurtový dresing, maso v sýrovém těstíčku, kuřecí kousky v sýrovém, jogurtové těstíčko, kuřecí nudličky v těstíčku

Suroviny:
prsa kuřecí, olej, sůl, vejce, víno bílé, mouka hladká, sýr nastrouhaný, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, jogurt bílý, majonéza, česnek, pažitka, pepř bílý mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu