Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,79 g |
| Tuky | 227,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 303 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (10)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...