Vepřové plátky na másle a žampionech
Velmi jednoduchý recept, kde žampiony dokonale ochutí maso i omáčku a dají tak základ rychlému obědu či večeři. Pokud k přípravě použijete tlakový hrnec, jídlo bude do hodinky na stole.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na másle a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yORW
Moje poznámka
Vepřové plátky na másle a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yORW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky na žampionech,
vepřové na žampionech,
vepřový plátek na žampionech,
veprove platky,
vepřové platky na na žampionech,
recept na vepřové plátky na žampionech,
žampiony na másle,
veprove na masle,
vepřový plátek na másle,
veprove platky se zampiony,
plátky na másle,
žampiony recepty,
vepřové plátky recept,
recepty na vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
vepřovy platek,
veprovi plátek na masle,
vepřové maso na žampionech,
žampionové recepty,
žampiony recept
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
žampióny,
cibule,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (28)
V úterý jsem dělala skoro totožně
Také se mi líbí Tvá příprava tarhoni,budu ji muset podle Tebe vyzkoušet
Nic si z toho nerobte, nedá sa vsetko poznat.
My (za komunistov) sme to museli jest aspon raz do týzdna v skolskej jedálni. Bolo to lacnejsie ako ryza...
A zároveň přiznávám, že mě nenapadlo máslo obalit do mouky a takto zahustit, díky zas jsem chytřejší