Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 479 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,25 g |
Tuky | 166,50 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 191,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojkoláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50X
Moje poznámka
Trojkoláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50X
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 3 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 5 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 5 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 5 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 6 hodinami
Tématické fráze:
jablkové mufiny,
tvarohové mufiny,
šátečky plněné marmeládou,
pudinkové mufiny,
mufiny pudinkové,
mufíny s marmeládou,
moucniky mufiny,
rychlé mufiny,
mufiny jablkové,
nejlepsi mufiny,
mufiny tvarohove,
mufíny z tvarohového těsta,
rychlé a levné pečení z tvarohu,
rychle a levne mufiny,
jablkové mufiny recepty,
mufiny ze špaget,
mufíny sladké s jablky,
šátečky plněné tvarohem a marmeládou,
mufiny plněné marmeládou,
jablkové mufiny recept
Suroviny:
tuk hera,
tvaroh,
mouka hladká
Komentáře (6)