Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,07 g |
Tuky | 95,63 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na pivu a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71wy
Moje poznámka
Vepřový guláš na pivu a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71wy
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 6 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 11 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Khulali před 1 hodinou
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 2 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 3 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 4 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 4 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 6 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš recept,
vepřový guláš,
vepřoví guláš,
vepřový guláš video,
guláš na pivu,
vepřový guláš z plecka video,
gulas veprovy,
gulas na pive,
nejlepší vepřový guláš,
guláš vepřoví,
recept vepřový guláš,
guláš pro 50 lidí,
recept na vepřovy guláš,
recepty vepřový guláš,
veprovi gulas recept,
pivní vepřový guláš,
veprov gulas,
veprovy gulas s pivem,
gulas z veprove plece,
guláš vepřový recept
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
mouka hladká,
česnek,
pivo světlé,
chléb,
kůra citronová
Komentáře (25)