Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,83 g |
Tuky | 106,68 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 900 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 80,42 g |
Postup přípravy
Podávame s filé smaženým v orechovom trojobale.
Ako príloha stačia varené zemiaky.
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná omáčka k ořechové rybě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81xg
Moje poznámka
Jablečná omáčka k ořechové rybě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81xg
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 2 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 3 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 3 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 4 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 6 hodinami
Tématické fráze:
omáčka k rybě,
omáčky k rybě,
omáčky k rybám,
orechova omacka,
recept na omáčky k rybě,
jablečná omáčka k masu,
recept na omáčku k rybě,
omáčka k rybám,
jablečné pyré k rybě,
ořechová omáčka k masu,
jablka do omáčky,
recept orechova omacka,
recept na jablečnou omáčku,
omacka z jablek k masu,
recept omacka k rybe,
recept na omačku k rybam,
ořechové pesto,
omáčka k rybe,
jablečná peřina top recepty,
omáčka na rybu
Suroviny:
jablko,
máslo,
mouka hladká,
šťáva citronová,
skořice,
koření hřebíček,
šlehačka,
pangasius,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (12)