Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořeněné svařené víno

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 013 kJ /
2 154 kcal
Bílkoviny12,09 g
Tuky5,91 g
Vláknina33,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy268,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny kromě vína a brandy nasypeme do kastrůlku a zahříváme až do okamžiku, kdy se cukr rozpustí. Poté přilijeme víno a zahříváme, dokud není směs horká (kouří se z ní, ale nesmí vařit). Na závěr mimo plotýnku vmícháme brandy nebo koňak.

Zveřejněno 19. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kořeněné svařené víno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91yB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kořeněné svařené víno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91yB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Místo vody používám pomerančovou šťávu a místo brandy dávám třtinový rum a likér Cointreau ;-)

tahle krása:-8:-Kna mě koukla z náhodných...téééda:-Ořeknu ti,milá Eli,ač v procesu(pracovním)dala bych si hned;-):yes::-D

Tak teď bych si dala sklenku svařáku podle Eliz:-p:-Kpočasí k tomu úplně vybízí.:-p;-):yes:+1

Přidala jsem foto, moc dobré...pouze doporučuji jen jednu sklenku;-)Cukru jsem dala jen dvě lžíce.plus:yes:

Jsem sice 99%abstinent,nic mi to neříká,ale fotky jsou 100 %...:yes::yes::yes::-K

Moc děkuji za pochvaly...:-K:-K Opravdu moc.

Eliz, fotky jsou opravdu nádherné. Pokud bych recept vyzkoušela, tak nevám, jestli bych pak vůbec viděla:-D Ale už jak to čtu, tak vím, že to bude :yes::-)

Elizo - :-p, krásné fotky:yes:

:-p:yes:

a u nás se do svařeného vína strká :-O rozpálený hřebík na kamnech - dříve se tam dával rozpálený pohrabáč - a neptejte se mě proč :-( - je to tradice

Hmm, tak to musí být voňavá síla:yes:6

:-pEliz a víš co ještě já dávám - kousínek kardamomu, jinak taky tak, včera jsme měli :-p:-p:-p:yes::yes:

Nádhera - super ingredience ... posílám bodík a ukládám k vyzkoušení:yes:

Eli, hned bych si dala.;-)

Eli:yes:ted jsem se vratila z venku a to by teda opravdu bodlo. Posílam bod:-*

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
svarene vino, koření do svařeného vína, svarene vino recept, příprava svařeného vína, vánoční svařák, recept na svařené víno, svařák recept, koření do svařáku, vánoční svařák recept, recept svařené víno, jak připravit svařené víno, svarák recepty, recept na vánoční svařák, recept na svařák, jak připravit svařák, svařak koření, svařené víno s badyaném, svařene vino bile, vánoční svařené víno, svarene vino foto

Suroviny:
víno červené, brandy, voda, pomeranče, citron, koření hřebíček, badyán, skořice celá, ořech muškátový strouhaný, zázvor sušený, cukr

Přidat fotografie receptu