Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nugetové (nutellové) špičky

Hodnocení receptu je 5,0 (161×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez chlazení

30 min (30 min příprava, bez chlazení)

Neuvěřitelně rychlá a jednoduchá dobrota z oblíbené lískoořechové pomazánky. Stačí vyšlehat Nutellu s máslem, nastříkat na dětské piškoty, namočit do čokoládové polevy a máte hotovo. Ze stolu tahle pochoutka zmizí mrknutím oka, zejména na dětské oslavě.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 768 kJ /
2 096 kcal
Bílkoviny17,08 g
Tuky158,38 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 272 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy140,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nugetu, máslo a vaječný koňak ušleháme do krému. Krok 2: Piškoty vyskládáme na plech, nejlépe do formy, kde nebudou při plnění ujíždět. Krok 3: Krémem naplníme cukrářský sáček a krouživým pohybem vytvoříme špičky na piškoty. Krok 4: Dáme na několik minut do mrazničky (do ztuhnutí). Krok 5: Připravíme čokoládovou polevu. Nalámeme čokoládu a rozpustíme ji ve vodní lázni. Krok 6: Špičky poté namáčíme do polevy a necháme vychladit.

TIP: Nákupy a přípravy na vánoční pečení

Zveřejněno 10. 12. 2008

Poznámka autorky cathleen

Velice rychlá a na přípravu snadná sladkost, která u nás pravidelně mizí jako první.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nugetové (nutellové) špičky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRKy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nugetové (nutellové) špičky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRKy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (166)

terinka2: už ti pěkně poradili - SilviaD, děkuji :-K Já jen dodám - my jsme špičky před namáčením do polevy dávali na několik minut do mrazáku, byly pak hezky tuhé. A čokopoleva by neměla být moc hustá ani horká.
Ať se povedou a chutnají! Nám tedy vydrží jen krátce, mizí mezi prvními :-D

SilviaD: Děkuji za radu :-K A opravdu ten krém nespadne, když piškot dám vzhůru nohama a namočím ho do čokolády? :-D Koneckonců, ta čokoláda na tom je celkem těžká věc.

terinka2: V kréme je maslo, tak určite robiť až pred vianocami. Hotové koláčiky pred polievaním čokoládou necháte dobre vychladiť a rozpustenú čokoládovú polevu necháte schladiť, tak aby bola tekutá ale nie horúca. Ja si hotové obliate pečivo ukladám na papier na pečenie. Ide to potom dobre odlupnúť a keď čokoláda aj stečie nezostáva neporiadok :-)

Ahoj holky, asi jsem fakt pitomá, ale já se bojím, tak se radši optám :-D :-D První věc, jak dlouho cukroví vydrží? Můžu ho začít dělat už teď nebo radši až týden před Vánoci? A druhá věc, když budu namáčet piškot s krémem do horké čokolády, neroztaví/nezdrcne/nespadne se ten krém? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nikdy jsem takové cukroví nezkoušela.:-K

Zdravím všechny kuchařky, kdy je nejlepší toto cukroví udělat? Myslíte, že můžu už teď a šoupnout na balkon?
Děkuji

Tak musím udělat druhou dávku a důkladně ji ukrýt, protože ta první zmizela rychlostí blesku.:-D:-Q

MarcelaPa: ani mi nemluv - cukroví míváme v chladu studené chodby a kdo se vrací zvenčí, samozřejmě přes chodbu, mívá plnou pusu těchto špiček :-D nikdy jich není dost, aby vydržely do Silvestra!

Já jsem to taky zkusila ale drobet jinak :) místo vaječňáku jsem dala čokoládový likér a nenamáčela jsem to v čokoládě nechala jsem to jen tak :D ale s tim likérem to bylo vynikající vřele doporučuji :)

Kara: promin, ale nedá mi to nezeptat se - myslíš, že by bylo se špičkama tolik lidí spokojených, kdyby se krém roztékal?:-D
Neteče, ale jestli máš doma veliké teplo, klidně ho dej na chvíli do lednice - opravdu jen na chvíli, aby zas neztuhnul moc a dal se dobře vytláčet.
Před namáčením do polevy můžeš dát špičky na tácu chvíli do mrazáku, líp se pak s nimi manipuluje:-p

Zdravím chci se zeptat, není ten krém po ušlehání řídký, ze by pri strikání na piskoty zacačal téct? Díky moc za odpověď.:-)

Zdravím všechny, receptík výborný, neměla jsem problém ani s levnější variantou nutely :-) Jen jsem se chtěla zeptat, nezkoušela jste některá dávat více vaječňáku nebo rumu? Zdá se nám to málo výrazné a bojím se, aby to potom drželo, když přidám :-8 Děkuju :yes:

Nikol: také se mi jednou stalo - silnější vrstvou krému jsem pak spojila dva piškoty k sobě a napíchnuté na tenkou špízovou jehlu celé namočila v čokoládě. Taky bylo dobré;-)

Včera jsem zkusila. Přesně podle receptu. Byla má chyba, že jsem to nechala lehce odležet a tudíž mi to zhoustlo. Na piškoty mi to pak nešlo vůbec nanést a už vůbec ne tak krásně jako na obrázku. :( To mě zamrzelo.. :( Ale chuťově jsou skvělé. :)

K tomuto receptu bych chtěla jen poznamenat, že je to strašně dobré s banánem. Místo piškotu silnější kolečko banánu, krém jen z nutelly másla a namočit v čokoládě. Musí se to ovšem hned zbodnout, což u nás nebyl problém. Děti milují :-):-K

Jsou dokonale. Jednoduche ikdyz nejsem z tech co doma pecou cukrovi. Bylo to za chvilicku a presto vynikajici. :yes:

A jak to dlouho vydrží :-!:-//;-)

Cathleen, veď si to prehoď...
Ono sa to mohlo nejako prehádzať aj samé od seba, neúmyselne, počas úprav na servere, nie? Ja som si nedávno otvorila nejaký svoj recept. Text v surovinách aj postup bol úplne neznámy, nebol to môj text, nepatril k môjmu receptu, absolut nezodpovedal názvu ani fotke...potom som to upravovala. Ale niečo také sa tu už stalo...

Merylas: Já souhlasím, cizí fotky se nesmí vkládat a pak se v klidu vymění. :-O

cathleen::-D No, tak to se tomu, co se to tady snaží zlepšit "povedlo". Hlavní foto má být foto hotového výrobku nebo pokrmu a vyměnili Ti ji za polotovar:-))

MajaV: hlavní fotky nějak neřeším - tahle se asi tomu, kdo se to tu snaží zlepšit, líbila víc než ta původní, moje;-)

Tady se asi popletla hlavní fotka;-)

Anna Vesperová 6. 11. 2015 06:26
Ahoj.Peču už moc roků cukroví,ale tento neznám.Určitě letos vyzkouším Děkuji za nápad.:yes:

Já jsem dělala dělala dětem vaječňák z kondenzovaného mléka, žloutků a rumové esence. :-p

Určitě vyzkouším, jen mam dotaz - zkoušely jste některá dělat bez vaječňáku? Nechci ho tam dávat kvůli dětem... I když tak malé množství by snad nemuselo vadit :)

Terez: díky za radu :-K

toho tuku dejte, ale jen trošku.pak čokoládu a po rozpuštění přidávejte tuk dokud se vám nezdá konzistence dostatečně řídká. já mám smaltovaný hrnek světle šedý uvnitř a tam zkouším politím na bok.nesmí být "průhledná"

Vyzkoušeno, jsou vynikající, jednoduché, rychlé a velmi mňamoozní... určitě zařadíme do vánočního cukroví (pouze místo piškotu zkusíme ta linecká kolečka) posílám bodík a děkuji za super recept :-K:yes:

betadinka: děkuji :-8

Špičky jsem dělala již po několikáté( nejen na vánoce, ale i na různé oslavy) a jako vždy byly úúúžasné ( a taky nejrychleji pryč..). Poprvé jsem dala místo piškotu upečené linecké kolečko a neměly chybu:-) Posílám bodík :yes:

Dělala jsem včera a . . . úžasné, posílám 91. bodík.:yes:

Jednoduchý recept na čokoládovou polevu - univerzální použití na cokoliv co chcete "namočit" nebo polít čokoládou:
Na páře (!) rozpustíme trochu ztuženého tuku s čokoládou na vaření (nebo jakoukoliv co doma najdeme), výborné jsou i ledové kaštany hořké. Rozpustíme, promícháme a namáčíme, poléváme. :)

Prosim poradte jak udelat cokoladovou polevu dekuji moc:-)

Vypadá to moc moc dobře. Ač nejsem moc na sladké tak bych s chutí ochutnala. Určitě na vánoce vyzkouším. Hlavně se mi líbí, že v tom nejsou žádné "náhražky. Za mě bodík k dobru.:-)

catherina: Kači stačí je na plechu trochu pokropit rumem ☺

:-K:yes::yes::-pDelam vase cukrovi uz treti rok, podle tohoto receptu.NEJLEPSI!!!:-p:-p!vsichni znamy si zamlouvaji par kousku na vanoce.Takze moc diky☆☆:-K :yes::yes::yes::-):-)

Krem byl vybornej, s cokoladou ja osobne teda taky "bojuju", taky bych ocenila nejaky dobry tip, jak ji udelat tu nej ;-) Ale piskoty -zmekly vam nebu zustaly tvrde? Ja je mela teda pekne tvrde a krupave a to se mi k tomu kremu moc nehodilo. Skoda, ze trosku nenasakly a nezmekly :( Ae za me dalsi bod :)

Hedwika: recept na polevu nemám, dělávám od oka (a určitě se jich tu na topkách několik najde).
Už jsem ji dělala i tak, že jsem rozpustila hořkou čokoládu a smíchala dohladka jen s trochou ztuženého tuku - nebyla hustá a dobře se v ní namáčelo.

Chtěla bych požádat o doplnění receptu na polevu. Pro nezkušené pekařky je poleva problém. Nepročetla jsem si včas diskuzi a díky nevhodné polevě jsem všechno pokazila.

Elena: Udělala jsem jich asi 45.

Tak čokoláda na vaření bez tuku opravdu nestačí. Čokoláda z krému jaksi ztekla...Njn sežeňte Omegu v Žabce. Tak snad mě jako začátečníka nezakousnou...chuťově jsou přesto super.

Ví někdo,kolik jich z téhle gramáže vyjde?

Skvely a rychly mini zakusek ;) Mam jiz hotovo, akorat pozor na to, aby spicky byly pred namacenim v cokolade opravdu poradne vychlazene a ztuhle, jinak se krem na piskotu rozplacne ;) :yes:

Tak jak to čtu mám na ně zálusk mám asi 25 upečených košíčku tak je tímto krémem naplním no jsem zvědavá a hlavně mám strach aby se povedli.:-O;-):-):yes:

cathleen:To věřiim :-D já je dělala předevčírem..dneska kouknu do krabice a zbyly mně tam jenom 4! :-)) vidím to ještě na jednu dávku! ;-)

:-D opravdu mě moc těší, že vám tyhle jednoduché špičky tak chutnají. Dělávám je až těsně před vánocema, protože jinak mi je osazenstvo zbaští a na svátky nic nezbyde :-p

Nejlepší nepečené cukroví :-p přidala jsem více vaječného koňaku, a nic jsem nezkazila. Záleží, jak moc to chcete mít "ostré" ;-) příští vánoce budou opět na vánočním talíři :yes:

hanikadlecowa 14. 12. 2013 18:50
mně už se chladí v ledničce..krém byl výýborný akorát jsem přidala trochu víc vaječňáku a tím pádem i víc másla aby špičky ztuhly...posílám bodíík :-K

Letos budu poprvé péct cukroví tak vyzkouším tenhle jednoduchý receptík navíc nutelu miluju :-)

Výborné cukroví :yes:

Hmm... ty vypadaj dobře bude je píct dám vědět jaké jsou:-K:-K:-K;-)

To musí být sladké jak prase:-p fitness budou po svátcích praskat ve švech:-D

vokurcicka13:
Já je dala na chvíli ztuhnout do mrazáku a pak šli krásně máčet v čokoládě.

tak uz mi to tuhne v lednici,jsem zvedava.jenom nevim,jak to namocit do cokolady?az to obratim naruby,aby mi to nespadlo z toho piskotu:-O

Takže klasicke MASLO!

sejla: To bych nezkoušela, protože ti to nebude držet tvar. přece jen máslo je máslo. ;-)

Juuuu, to musim zkusit! Mam jen jeden dotaz...žiju v Chorvatsku a masel tu neni na vyber. V Lidlu je "naše" Rama na pečeni...mužu krem delat s ni?

Dělal jsem,rychlé, dobré super,dávám bodík:yes:

Mám vyzkoušeno a paráda - další recept, kdy je s malou námahou hodně muziky - ta nutela dohromady s vaječňákem nemá chybu. Příští vánoce dělám zase ! :yes:

Špičky jsme vyzkoušela a jsou výborné, mamča ochutnala a hned chtěla recept. Přiděluji další bodík a příští rok udělám určitě zase. :-p:-K

Ahojky, receptík je velmi jednoduchý a rychlý. Skvělé jako zákusek:-)Plus bodík

:yes: Super mnamka, včera udělané :yes: vypadají krásně ;-)

:yes::yes::yes::-K:yes::yes::yes:

Štěpulín 17. 12. 2011 18:22
Mohu jen doporučit jsou rychlé a vynikající:-))

Tak dneska se na ně chystám, sem zvědavá, jestli do soboty vydrží;-)

:-) výborný recept ;) doporučuji

Také letos určitě vyzkouším! :-)

Locika:dokud to nezatuhne, sáhneš na to a uvidíš.Čím víc tím líp.Ale myslím si ž tak 2 hodinky stačej určitě

A ještě mě zajímá, jak dlouho to asi nechat v lednici, než to budu namáčet do polevy...:-?

No tak to vypadá fantasticky!! Jejda kam jsem to zas vlezla...jsem říkala, že už se nikde registrovat nebudu, nakonec jsem teda neodolala a už tu šmejdím a nejradši bych všechno hned ukuchtila:-D Toto teda u nás o vánocích určitě chybět nebude, vyzkouším:yes:

dík pak dám věděti,stejně bych je dělala i tak...jsou vynikající...čokopolevu dělám z peciček,snad to bude stačit,ale jsem si všimla na Kaufu,že mají extra polevy,jsem to ale blbec,měla jsem je vzít...:-D:-))

Jenny::-DJani a ta otázečka....?
Pokud je budeš dělat opravdu z másla, čokopolevu raději tvrdší (z více čisté čokolády), budou před cestou dobře chlazené a pojedou v tomto neletním počasí (nebude na ně v autě svítit přímé slunko), šedesáti kilometrů bych se nebála;-) To je asi hodina cesty.

cathleen,prosím,jen mám otázečku,budu je dělat na svatbu a chctěla bych právě tyto...paní je bude převážet 60km autem...no,dle komentářů mám docela obavy,dík za info

Leni, to mě moc těší, že špičky "asistovaly" při tak významné události;-)

Cathleen dělala jsem na svatbu a byly mooooc dobré:-)posílám dalšího bodíka:-K

Mě se taky rozjely špičky, ale na chuti to vůbec neubralo.. a poučení do příště:-) šupsnout nejlíp do mražáku;-)

Špičky jsem právě dodělala, dala chladit, tak už se ně těším. Krém na piškotu jsem nechala chladit raději asi 5 hodin, aby to bylo opravdu ztuhlé.:-D

Určitě ano, já kdysi neměla žádný likér poruce, použila jsem lžíci rumu a lžíci hustého pudinku a bylo to taky výborné;-)

Ahoj, vypadá to moc krásně, bylo by možno použít místo vaječňáku domácí likér z led. kaštanů? Díky za odpověď:-K

:-8 to mě těší:-)

Ivu, opět Tvůj recept nezklamal. Šlo to jak po másle (asi protože tam bylo to máslo). Žádný problém s krémem ani polevou. Prostě Ty se mi vždy vyplatíš!!!:-K

;-( tak já se donich také dneska večer pustila. Říkala jsem si, že to budu mít raz dva hotové, ale ono ouha. Jakmile jsem je začala namáčet do čokolády, tak se mi začaly roztékat... (před tím jsem je měla nechaný asi 45min v lednici), tak druhý pokus zítra, snad budou úplně ztuhlé a nestačí se roztéct... Jinak bodík, recept je to super jen to musím ještě vychytat.

:yes::yes::yes:tak veliký ůspěch děkuji za recept musela jsem udělat další várku a tu jsem raději schovala na bezbečné místo

no já se na ně taky chystám,tak snad to dobře dopadne.Vypadají lákavě:-p

Určitě i 14 dnů, ale opravdu uložit v chladu - u nás je to, bohužel, část vstupní chodby, takže se mi manžel i syn vracívají zvenku s plnou pusou:-//.....a já pravidelně tyhle špičky dělávám těsně před Vánocemi znovu.

Ahoj zajímalo by mě jak moc dopředu před Vánoci si tyto špičky můžu udělat?Jak dlouho vydrží(teda pokud mi je někdo nezbaští hned) a asi musí být i po dokončení v lednici nebo chladu.

já je dělala minulý rok a povedli se byli suprový :) jen se po nich zaprášilo :yes:www.toprecepty.cz

no nechápu zkoušela jsem je a nepovedlo se... teda byly moc tekutý hlavně ten krém měla jsem to v lednici poté jsem to dala i do mrazáku a pořád nic... vyndám to a za 10 minut je opět tekuté co stím??? :))

Pravá Nutella (nebo nugeta) - ne Teskácká....a opravdové máslo - ne třeba Zlatá Haná? Jestli ano, pak je to opravdu divné, já tento krém použila i jako náplň do piškotové rolády. Musí být vychlazený tak akorát - aby se dal dobře z pytlíku vytlačit a zároveň ho nesmíte v sáčku moc dlouho zahřívat rukama...

tak jsem tu asi jediná, komu se to nedaří. Ten krém prostě nedrží, okamžitě se roztéká po minutě, co ho držím v cukrářském sáčku. Už to zkoušel i manžel, ten si ho dal vychladit, ale žížala lezoucí ze zdobičky byla tak tuhá, že se vůbec nezatáčela, prostě rovně trčela a nechytala se piškotu. Po deseti minutách v místnosti(panelák) to zase teklo. Nutella, máslo, koňak, nepřidávala jsem tam nic jiného. Strávila jsem tím dvě hodiny, všechno ulepené a špinavé a zničené suroviny, protože to už nikdo z nás nechce jíst..:-//

Uz leta davam misto tvrdych piskotu linecka kolecka :-p Zkuste to, budete prijemne prekvapeny.;-)

Špičky jsem dělala v sobotu a všem moc chutnaly. Jediné, co mě trochu mrzelo, že piškot byl tvrdý... Asi jsme je snědly moc ryhchle, tudíž neměl piškot šanci zvlhnout...:-8

Ino, teď jsi mě rozesmála - napsala jsi to tak šikovně, že to vypadá, že návštěvě špičky jen ukážeš a šup s nimi zpátky do lednice:-D:-D
Promiň, já vím, jak to myslíš a je to jen v legraci;-):-)

ŠPIČKY NEMAJÍ CHYBU. JEN MUSEJÍ BÝT V LEDNICI - KDYŽ PŘIJDE NÁVŠTĚVA, RYCHLE NA STŮL A PAK ZASE RYCHLE DO LEDNICE. V PANELÁKU SI TO NEDOKÁŽU PŘEDSTAVIT VŮBEC.

Tyhle špičky jsem dělala na minulé vánoce a musím říct, že krém je vážně úžasný, perfektní, skvělý:-*...ale letos až je budu dělat, tak jako podklad určitě nedám piškoty, ale upeču si kolečka z nějakého těsta (linecké, ořechové....), protože nám to s piškoty vůbec nechutnalo....:-((

Vendula Baťhová 13. 11. 2010 18:55
Tak to je úžasný :-)na Vánoce je zkusíme taky :-))

Tak tohle jsem dala okamzite do oblibenych.:-K Cukrarskou zdobicku sice nemam, ale s pytlikem s ustrizenym ruzkem to pujde urcite take, jenom asi nebudou tak krasne, ale na chuti to neubere.:yes::-))

Kristino, použiješ plátěný cukrářský pytlík s ozdobnou dortovou špičkou.....naplníš ho a na piškoty nastříkáš malé "pusinky". Po zchlazení (třeba i na chvíli v mrazáku) ti krém zatuhne tak, že špičky můžeš namáčet v čokoládové polevě.;-)

kristinka 10. 11. 2010 13:02
no ja sem zacatecnik jak to tam mam nastrikat:-(ale vypada to mos dobre:-K

tak to vyzkouším;-):yes:

Dnes jsem vyzkoušela a nemůžu jinak, než přidat bodík:-K:yes:

uz ted se mi zbyhaji sliny...:-K

No vypadá to velice dobře, ale jak má člověk být bez těch špíčků, když tu je pořád něco dobrého na zkoušení:-K

no toto mi muselo nejako uniknut,ked som hladala nejake cukrovinky pre deti..za Nutellou sa ideme pozabijat vsetky baby doma,urcite skusim! :-p:-p:yes:

Cathleen:-)tak mi to nedalo a ještě jsem včera rychle udělala tvé špičky a musím říct,že jsou:-p:-p.A chutnají mi i bez polevy:-8(máš mě na svědomí:-D.)Tudíž je ode mě samozřejmostí boďka č.30 a fotečky;-).

Ja som sa zaťala, že už nič nebudem chystať...ale úúúplne náhodou mám kúpenú Nutellu. Síce som včera spotrebovala všetky piškoty do pudingu, ale pokušenie je priveľké...Cathleen, Cathleen...čo mi to robíš? Ako mám nepriberať?

Tak jsem se letos vybičovala a zvládla jsem je. Bylo to opravdu velmi lehké je udělat a jsou vynikající :yes::yes::yes: Bodík už dávno máš a přidala jsem i fotky;-)

Tak jsem sebrala odvahu a pustila jsem se do nich...Je to lehčí než jsem si myslela a skvěle to chutná:yes:.Můj pětiletý syn chodil nejdřív na krém a pak i na hotové-celkem ho otrávilo;-(, že šly odpočívat na balkón:-D

polevu dělám taky jenom z čoko na vaření a tuku - většinou kolik čokolády, tolik tuku, ale pak tam ještě stejně přilamuju, takže tuku dycky raději míň než té čokolády. když namáčím ty špičky, tak si dycky naleju polevu do takového vyššího hrníčku - aby se mi tam ta špička vlezla.;-)

Děkuji strašně moc:-)jdu na to

Můžeš rozpustit dvojnásobné množství - určo to není jediné cukroví, kam čokopolevu použiješ....i kdyby zbyla, tekoucí ji nalij do krabičky a dobře zavřené dej do lednice - vydrží do doby, než budeš dělat nějaké řezy nebo dort a využiješ ji.
- rozpouštěj ji v malé, ale hluboké nádobce, aby šly špičky dobře namáčet
- špičky namáčím opravdu dobře ztuhlé, když se mi nezdají být, dám je na podnose na chvíli i do mrazáku - pak se jim nic nestane, když je namočíš do hodně teplé polevy (hodně teplá = hezky tekoucí, na špičkách zůstane jen potřebný tenký povlak)
- přeju hodně zdaru!;-)

Děkuji, právě mě překvapila poleva tady na stránkách, kde je 250 g tuku a 100 g čokolády. Je tam sice kakao, ale není potom moc takové jakoby průsvitné? Jsou to velké rozdíly v poměru. Přijde mi, že když rozpustím tu čokoládu a trošku tuku, jak píšete, že to nepůjde namáčet, že toho bude málo. Jsem z toho trošku vedle :-)) Je nějaká finta? Jestli mi rozumíte jak to myslím. Děkuji moc.

Zdeni, jako ta NEJ se osvědčila obyčejná - ve vodní lázni dohladka rozmíchat tabulku čokolády na vaření a trochu ztuženého tuku (max.40-50g, radši po kouskách přidávej....když to s tukem přeženeš, ubrat už to nejde:-)) )

Dobrý den, prosím, jakou čokoládovou polevu používáte? Děkuji

právě zkouším doufám žhe to dopadne dobřé..dělala sem je i minulý rok a velice se povedly:yes:

jedno slovo - úúúúúúúúúúúžasné:yes::yes::yes::yes::yes:

ahojky proste nadhera jsem cukraka tak to vyskousim:-p

posílám bodík:yes:určitě vyzkouším:-)

Řekla jsem si že už nic dělat nebudu ale tomu se nedá odolat :-p;-)

tak to taky vyzkouším, vypadají moc dobře:-K:-D

Máslo je lepší, déle drží tuhé. Špičky s Herou po přinesení do místnosti za chvilku změknou a budou tát v prstech.

může být hera nebo jen máslo?díky

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
nutelové cukroví, cukroví z nutely, spicky, vánoční cukroví z nutely, cukroví špičky, nutelovy krem na cukrovi, cukroví s nutelou, krém z nugety, špičky cukroví, krem na cukrovi z nutely, krém z nutely na cukroví, nutelový krem do cukroví, nutelové řezy, spicky recept, cukrovi s nugetou, cukroví z nugety, nugetové cukroví, nutelový pletenec, nugetový krém, recept na špičky

Suroviny:
nugeta, máslo, koňak vaječný, piškoty dětské, poleva čokoládová

Přidat fotografie receptu