Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 250 kJ / 2 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,58 g |
| Tuky | 53,06 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 477,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mwx5
Moje poznámka
Ovocný chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mwx5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
ovocny chlebicek,
chlebík,
sladký chléb recept,
sladký chléb z domácí pekárny,
vánoční chleba,
pomerančový chlebík,
ovocný chléb v pekárně,
ovocný chlebík z pekárny,
ovocný chléb z domácí pekárna,
vánočka z domácí pekárny chleba,
chléb s rozinkami z domácí pekárny,
italsky vanocni chleba,
vánoční chléb,
domaci pekarna ovocny chlebicek,
top recepty s ovocem,
ovocný chléb domácí,
se sype do domácí pekárny,
italský sladký chléb,
ovocném chlebu,
druhy italského ovoce
Suroviny:
voda,
cukr,
cukr vanilkový,
žloutek,
droždí,
tuk hera,
mouka hladká,
koření voňavé pečení s vanilkou,
sůl,
fíky,
brusinky,
meruňky,
švestky,
cukr vanilkový
Komentáře (22)