Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 828 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Moje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 6 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 9 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mini cheesecake
blazenak před 1 hodinou
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 1 hodinou
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 2 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
evik_svistik před 4 hodinami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Senex před 4 hodinami
Zeleninový guláš bez masa a uzeniny
TondaJ před 5 hodinami
Jablečné řezy s tvarohem a smetanou
chocho před 6 hodinami
Bezmasý guláš z hlívy
Ajca1 před 8 hodinami
Upečená naložená krkovička
tara23 před 9 hodinami
Tématické fráze:
conovehonakopci.cz,
rzp,
rumicek lekarsky,
borůvkový likérek,
komu patri bezova hulka,
recept na likerky,
ržp.cz,
tncz nova změny od r. 2015
Suroviny:
rum,
salko,
pivo černé,
cukr vanilkový,
káva zrnková,
voda
Komentáře (11)
A urobiť salko zo škatuľového=krabicového mlieka, no neviem
Tak si asi Jardů likérik urobím tak, ako som už písala v komente vyššie.
|Želám pekné Vianoce a zdravie v r. 2015
ďakujem za vysvetlenie, a ten recept skúsim vylepšiť. Od "Ve 2,5 dcl H2O.... po Necháme vystydnout je to OK. Potom odporúčam, všetko zmiešať a rumíček lekársky nechať iba tak, čistý tiecť dolu hrdlom. Aby skutočne liečil.
Takže, ako to s tým rumom je?
A ešte mám problém so salkom. Keď robievam vajcokoňak, varím konzervy cca 20 min.vo vriacej vode,otvorím, vylejem do misy pridám všetko, čo tam patrí atď. Ak sa má salko iba tak, vyliať z konzervy, nestačila by Jesienka? Je lacnejčia a chutí skoro rovnako.
Vďaka za odpoveď