Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 826 kJ / 4 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 353,96 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 59,05 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 26,59 g |
Sůl | 65,06 g |
Sacharidy | 219,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské zelí v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81M5
Moje poznámka
Maďarské zelí v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81M5
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 18 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 19 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 4 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 4 minutami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 1 hodinou
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 2 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 2 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 16 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 16 hodinami
Tématické fráze:
maďarské recepty,
řimské zelí,
římský hrnec recepty,
maďarské jídla,
zelí v římském hrnci,
hrnec na nakládaní zelí,
hrnec na ryzu,
madarske plnene zeli,
vepřové závitky v římském hrnci,
madarske klobasy,
madarská jídla,
recepty pro rimsky hrnec,
hrnec na zelí,
uzené maso zelí madarský recept,
uzené se zelí v římském hrnci,
jedlo z jednoho hrnca,
domácí maďarské klobásy,
nakládání zelí recept do hrnce,
maso na zelí v římském hrnci,
madarske maso v zeli
Suroviny:
zelí kysané,
maso mleté mix,
rýže,
vejce,
listy zelné,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
maso uzené,
klobása uzená,
víno,
slanina uzená,
smetana zakysaná
Komentáře (10)