Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 272 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 27. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole černé oko v zázvorové rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoW8
Moje poznámka
Fazole černé oko v zázvorové rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoW8
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 18 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 20 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 23 minutami
Hrníčková bábovka
káťa před 43 minutami
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 1 hodinou
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 2 hodinami
Velikonoční mazanec
manina před 2 hodinami
Americké kotlety
evikju před 2 hodinami
Chlebové bagety
1Jirina před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty fazole černé oko,
fazole černé oko recept,
fazole černé oko,
fazole černé oko recepty,
recepty z fazole černé oko,
černé fazole recepty,
fazole s černým okem,
fazole recept,
černé fazole recept,
recept fazole cerne oko,
fazole recepty,
černé oko,
bílé fazole s černým s okem,
omáčky recepty,
fazole v rajčatové omáčce,
černé fazole,
recept na fazole černé oko,
fazole s cernym za okem,
černý oko fazole recept,
recept z fazolí černé oko
Suroviny:
fazole černé oko,
bobkový list,
cibule,
olej,
protlak rajčatový,
zázvor sušený,
sůl,
pepř,
bobkový list,
pasta kari
Komentáře (2)