Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulovo - podmáslový chleba

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MartinaB

Snadný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 282 kJ /
2 457 kcal
Bílkoviny83,67 g
Tuky19,25 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 6,72 g
Sůl16,00 g
Sacharidy469,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše kromě cibule do pekárny. Program "Základní". Krok 2: Po zaznění signálu přidáme do zlatova osmaženou vychlazenou cibulku.

Zveřejněno 12. 1. 2010

Poznámka autorky MartinaB

Někdy je potřeba přidat ještě trošku mouky.Podle množství cibulky-je mastná a zředí těsto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulovo - podmáslový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAq1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulovo - podmáslový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAq1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Chléb ok,povedl se jenom jsem ho musel trochu poředit,příště uberu sůl na jednu lzicku,je poměrně slaný

Tak dneska jsem se do nej pustila...byl to vubec muj prvni chlebik:-) A dopadl nad moje ocekavani - ma krasnou kurcicku,mekky a voni po cibulce.Takze za me :yes:

moc dobrý chlebík, krásně kyprý a jak voní tou cibulkou:-8:-8:yes::yes:
úúžasně;-):-)
přidávám bodík a obrázky:-K
P.S. akorát jsem musela přidat cca decku vody;-)

chlebík jsem včera upekla a je úžasný :-K:-K:-K:yes::yes::yes: bodík :yes::yes::yes::-)):-)):-)):-)):-))

Vidím, že opraveno, super;-)

Martino, další chlebíček na vyzkoušení i když s cibulkou jsem už dělala s kefírem a ten tvůj bude hódně podobný a dobrý;-) Chuť teda znám, tudíž dávám boda:yes:

Něco podobného jsem dělala. Z toho kyselého mléka jsou ty chleby fakt dobré:-p:yes: A ještě z piva, co tady má Cathleen, ten neměl chybu;-) Ještě by možná bylo fajn napsat, že ta cibulka má být vychlazená, jinak se může stát, že to těsto klesne, jako mi!:-D

Tématické fráze:
podmáslový chleba, recep na chleba, podmáslový chléb, chléb z kyselého mléka, chleba podmáslový, domácí pekárna recep, chleba z kyselého mléka, domácí podmaslovy chléb, recep chleba, recep=ty, cibulový chleba s podmáslím, recep na chléb z podmáslí, chleba z domácí pekárny recepty podmáslový, recep na domaci chleb, podmásloví chléb, recep na dobrý chleba, recept na chleba, recep na chleba z pekárny, recept na chleba z kyselého mléka, chleba s kefírem a rajčaty

Suroviny:
podmáslí, ocet, mouka žitná, mouka hladká, cukr, kmín celý, sůl, droždí čerstvé, cibule

Přidat fotografie receptu