Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Loupežníkova kolínka

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 488 kJ /
595 kcal
Bílkoviny31,10 g
Tuky25,84 g
Vláknina25,30 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kolienka zbavíme kože a husto prešpikujeme strúčikami cesnaku. Osolíme, okoreníme. Krok 2: Potom každé kolienko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listom, paličkami mrkvy a hranolkami syra, navrch dáme kúsok masla. Krok 3: Vložíme do hlbšieho pekáča, zalejeme vodou tak, aby boli kolienka ponorené vo vode. Celý pekáč zakryjeme alobalom a dáme do horúcej rúry. Pečieme asi 1,5 hod. Krok 4: Podávame v otvorenom alobale s opečenými zemiakmi.

Zveřejněno 4. 1. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Loupežníkova kolínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrxY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Loupežníkova kolínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrxY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

bibinka, rozumieš tomu dobre, presne tak ako píšeš. Keď sú kolienka hotové, vrchný alobal, ktorý zakrýva pekáč, dáš preč. Kolienka zabalené v alobale vyberieš a ten alobal otvoríš ako na obrázku. Celé to dáš na tanier, teda 1 kolienko v alobale na 1 tanier.

tejaja,zdaleka jsem netušila, jak skvělé může mít loupežník kolínka:-)):-D. To musí být věru dobré:-p,a ta barva masíčka na fotce, to je učiněné lákadlo. Dávám do oblíbených a velkou 1 podtrženou:yes::-)Jen malý dotaz, každé kolínko zabalit zvlášť do alobalu, dát do pekáčku a ten opět přikrýt alobalem? Rozumím tomu dobře? A když to mám potom rozbalit, tak všechen alobal, nebo jen na pekáčku, nebo i ty samostatný balíčky:-?

Recept, samozřejmě, eura jim vůbec nezávidím, ale třeba to bude dobré, nevím, jak jsme to tak počítali, tak zatím nic moc.:-/

Jani, recept nebo eura?:-D:-D

Na ta eura na Slovensku jsen fakt zvědavá. Vypadá to skvěle, Terezko!:yes:

tejaja - máš to dobře rozdělené:-D:-D:-D

Laďka, až od zajtra :yes::yes::yes: U nás sa dnes dojedajú zbytky z chladničky a do pondelka vykročíme s čistým štítom. Pôjdem minúť posledné koruny na nákup potravín na diétu. :yes::yes: S eurami už budem variť len luxus jedlá;-):-D:-D:-D

Terezko, vždyť jdem na dietu :-!:-!;-):-p

Tématické fráze:
cocka na husto recept, kolínka s masem, čočka na husto, kolínka, kolínka recept, kolínka s vepřovým masem, recept na kolínka, vepřové maso s kolínkama, guláš s kolínkama, recept čočka na husto, kolínka recepty, recepty kolínka, veprova kolinka, recept kolínka, vepřová kolínka obrázek, vepřové maso kolinka, kolínka-recepty, recept na čočku na husto, eurorecepty, vepřové maso s kolínky

Suroviny:
koleno vepřové, česnek, bobkový list, mrkev, sýr ovčí, máslo, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu