Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 351 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 2,10 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 93,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahody s jogurtem a rumem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnxq
Moje poznámka
Jahody s jogurtem a rumem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnxq
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moji utopenci
marky79 před 10 minutami
Pudinkové cukroví
adela. před 19 minutami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 20 minutami
Sachr cukroví
adela. před 23 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Tématické fráze:
jahody s jogurtem,
jahody s krémem do skleničky,
jahody rum recept,
jahody a silvestr,
jahody s jogurtem recept,
jahody,
jahody do skleničky,
konák sladká jahoda,
recept jahody v jogurtě,
jahody recepty,
jahody v jogurtu,
jogurt s jahody recept,
jogurtove knedliky s jahody,
kompotované jahody recept,
recepty jahody,
recepty z jahod,
top recepty jahody,
jahody s bilym jogurtem,
jahody s konakem,
kompotované jahody
Suroviny:
jahody,
pomeranče,
jogurt bílý,
cukr moučkový,
rum
Komentáře (7)
Na oplátku jsem poslala fotky a připsala bod.