Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 926 kJ / 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,21 g |
Tuky | 1,15 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 22,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepu, osolím, opepřím, obalím v mouce a popráším červenou paprikou. Opeču na oleji. Poté maso vyjmu, ve výpeku osmažím cibuli, přidám nakrájený celer, orestuji papriku, přimíchám protlak a přiliji víno.
Krok 2: Do hotového základu vložím maso, zaliji trochou vody a dusím na mírném ohni, dokud maso nezkřehne. Podáváme s rýži.
Zveřejněno 8. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýnská roštěná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xBNq
Moje poznámka
Rýnská roštěná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xBNq
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 30 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 55 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná rýnská,
rýnská hovězí,
rýnské hovězí,
rynska omacka,
roštěná,
rýnské vepřové,
rynska hovezi rostena,
rýnská roštěnka,
roštěná recept,
rynske rostenky,
recept na rýnskou roštenou,
recepty - rýnská,
recept na rýnskou roštěnky,
rynska,
hovězí rýnska roštěná,
rýnská vepřová,
recept na rýnskou,
roštěná recepty,
hovězí rýnské,
recept hovězí rýnská
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
celer,
protlak rajčatový,
víno bílé,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (1)