Suroviny
Porce: podle velikosti porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,77 g |
| Tuky | 33,12 g |
| Vláknina | 37,30 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 274 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 233,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Moje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
vločkový koláč s tvarohem,
vločkový dort,
vločkový koláč,
vločkové pečení,
pečení s proteiny,
vločkový koláč s jablky a s jogurtem,
jogurtovo vločkový koláč,
vlockovy ovocny kolac,
vločkové koláče,
recept na vločkovy drobenkový,
vločkové koláčky,
vločkový koláč s jogurtem,
vločkové ovocné recepty,
rybízový koláč vločkový,
jak dlouho pect vlockovy kolac,
smetanovo vločkový koláč,
vlockovy kolac s jahodami,
recept na ovocny kolac z vlocek,
ovocny vlockovy kolac,
bílkovina s ovocem
Suroviny:
vločky,
voda,
jogurt bílý,
semínka slunečnicová,
oříšky,
protein,
med,
ovoce
Komentáře (12)
A v jaké formě by se měly bílkoviny přidávat?