Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,38 g |
Tuky | 15,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 8,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkN5
Moje poznámka
Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkN5
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
činska kuřeci polévka,
jidášovo ucho v receptu,
čínské recepty,
polevka s uchem,
čínská kuřecí polévka solamil,
recept na činskou kureci polevku s vejci,
čínská polévka s knedlíčky do polévky,
polevka z jidasoveho ucha,
čínská krémová kuřecí polévka,
čínská knedlíčková kuřecí polévka,
recepty z jidašoveho ucha,
polévka s jidášovim uchem,
testoviny s jidasovym uchem
Suroviny:
kuře,
voda,
jidášovo ucho,
omáčka sojová,
solamyl,
vejce,
víno bílé,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (2)