Postup přípravy
Krok 1: Kysané zelí opláchneme a dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme koření a promícháme.
Krok 3: Zvlášť uvaříme uzené kosti a obereme je.
Krok 4: Na pekáč poklademe zelí, na drobno nakrájený špek, na proužky nakrájenou cibuli a obrané uzené maso.
Krok 5: Promícháme, zalijeme vývarem z kostí a zapečeme.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 21. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kysané zelí s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLVX
Moje poznámka
Zapečené kysané zelí s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLVX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 20 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 40 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zelí s uzeným masem,
zeli,
kysané zelí recept,
zeli s knedlikem,
kysané zelí,
zelí ke knedlíkům,
zelí s bramborovým knedlíkem,
zelí k bramborovým knedlíkům,
uzené, knedlík, zelí,
zelí s uzenym,
uzené se zelím,
uzene maso se zelim,
priprava zeli,
uzené maso,
myslivecke zeli,
kysané zelí ke knedlíkům,
kysané zelí s uzeným,
kyselé zelí s bramborovým knedlíkem,
zelí ke knedliku,
recepty z kysaného zelí
Suroviny:
zelí kysané,
majoránka,
pepř,
kmín celý,
sůl,
cukr,
cibule,
špek,
kosti uzené
Komentáře (19)