Velikonoční chlodnik
Chlodnik je studená polévka, která pochází z Litvy, ale zdomácněla také v Polsku. V tomto receptu se skládá z masa, klobásy, šunky, a také vařených vajec. Pikantnost a říz polévce dodává nastrouhaný křen, který se nechává odležet v podmáslí.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční chlodnik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p84
Moje poznámka
Velikonoční chlodnik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p84
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 9 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 18 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 7 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 8 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 10 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 11 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 12 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 12 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 13 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 13 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 14 hodinami
Tématické fráze:
co s kyselým mlékem,
chlodnik recepty,
chlodnik recept,
chlodnik,
recepty. chlodnik,
recept na chlodnik,
recept chlodnik
Suroviny:
maso,
šunka,
klobása,
vejce,
mléko,
křen
Komentáře (1)