Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 606 kJ / 3 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,94 g |
| Tuky | 166,42 g |
| Vláknina | 13,34 g |
| Cholesterol | 273 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,70 g |
| Sacharidy | 355,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vo velkom kastrole na strednom ohni rozohrejeme maslo a 150ml smotany. Znizime teplotu a slabo varime asi 1 1/2 minuty, kym zmes trochu nezhustne.
Krok 2: Medzitym dame do velkeho hrnca zovriet osolenu vodu. Vlozime cestoviny s kvapkou olivoveho oleja a varime kym nie su makke.
Krok 3: Scedime a prelejeme smotanovou omackou.
Krok 4: Zmes dobre premiesame na slabom ohni.
Krok 5: Pridame zvysok smotany, parmezan, muskatovy oriesok a dochutime.
Krok 6: Premiesame a prehrejeme.
Krok 7: Na tanieroch ozdobime petrzlenovou vnatou a posypeme parmezanom.
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny à la Alfredo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy3v
Moje poznámka
Těstoviny à la Alfredo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy3v
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 18 hodinami
Tématické fráze:
penne alfredo,
špagety alfredo,
spagety arabiata,
penne arabiata,
penne al arabiata,
těstoviny arabiata,
pasta alfredo,
omáčka arabiata,
těstoviny recepty,
omáčka alfredo,
penne arabiata recept,
alfredo omacka,
spaghetti alfredo,
špagety al arabiata,
těstoviny al arabiata,
al arabiata,
spaghetti arabiata,
pasta arabiata,
pasta alfredo recept,
ala arabiata
Suroviny:
máslo,
smetana,
těstoviny mušle,
olej olivový,
parmazán,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý,
nať petrželová
Komentáře (10)
Jediné co bych dodal je, použít bíly pepř místo normálního černého. Je jemnější, neštípe, a má chuť která do toho patří. Ale to je skoro nepodstatný detail.
K receptíku blahopřeju, bod přidávám, samozřejmě.