Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 572 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,02 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,79 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce.
Krok 2: Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce.
Krok 3: Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Moje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 43 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 5 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
předkrmy recept,
předkrmy - recepty,
predkrm ze zveriny,
rostbíf ze zvěřiny,
rostbíf z zvěřiny recept nejlepší,
maslo na předkrmy,
pekarska bida,
předkrmy se sardelovou pastou,
predkrm,
jablkové taštičky s pomazánkového másla,
kuchařské recepty z umbrie
Suroviny:
pomazánkové máslo,
pasta sardelová,
hořčice,
maso,
okurky sterilované,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
žemle
Komentáře (3)