Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 637 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,08 g |
| Tuky | 9,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 5,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé v bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGrk
Moje poznámka
Filé v bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGrk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 49 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
filé ve strouhance,
bylinková strouhanka,
filé recept,
recept filé,
rybí filé s bylinkovou strouhankou,
treska obalena ve strouhance,
jak bylinky na file,
file strouhanka,
rybí filé se bylinkovou strouhankou,
obalené file ve strouhance,
filé obalené v rozmarýnu,
rybi file v bylinkovem testicku,
filé v bylinkovém těstíčku,
makrela obalena ve strouhance,
recept bylinková strouhanka,
filé obalené ve strouhané zelenině,
filé v bilinkovém těstíčku,
file v bylinkovem testicku,
rybi file ve strouhance,
treska v bylinkách a strouhance
Suroviny:
filet z tresky,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
mléko,
strouhanka,
kůra citronová,
šalvěj,
tymián,
rozmarýn,
nať petrželová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)