Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 816 kJ / 2 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,03 g |
Tuky | 131,97 g |
Vláknina | 29,61 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 185,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pastýřský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPRr
Moje poznámka
Pastýřský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPRr
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
gedzitka před 1 hodinou
Rajská omáčka
Sahula před 2 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 3 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 4 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 4 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 8 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 10 hodinami
Tématické fráze:
pastýřský koláč,
pastýřský koláč recept,
pastierský koláč,
pastyřsky kolač s z mletého masa,
koláč za pár minut,
pastýřská koláč recept,
australský koláč,
pastyřský koláč z mletého masa,
pastýřský koláč s vínem,
pastiersky kol??
Suroviny:
olej olivový,
maso mleté,
cibule,
mrkev,
česnek,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
víno červené,
vývar kuřecí,
sůl,
pepř černý,
brambory,
máslo,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
olej olivový
Komentáře (5)