Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,93 g |
Tuky | 12,52 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 35,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pochoutka z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8yJ
Moje poznámka
Pochoutka z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8yJ
Nejnovější recepty
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 14 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 16 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Líbezné toasty k snídani
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 7 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 11 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 11 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 13 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
BaoAn před 14 hodinami
Langoše jednohubky
lunav1 před 14 hodinami
Krkovička z trouby
stepankovasarka před 14 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřová játra,
vepřová játra recepty,
vepřový jatra,
vepřová játra jako minutka,
vařená vepřová játra,
jak dlouho vařit vepřová játra,
veprova jatra minutka,
jak dlouho vařit veprové játra,
vepřová jatra,
vareni jater,
vepřová játra na minutku,
veprove jatra,
vepřova jatra recept,
vepřovy jatra recept,
recepty vepřová játra,
přírodní vepřový jatra,
recepty na vepřové játra,
jak udělat vepřové játra,
priprava jater,
přírodní játra recept
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
mouka hladká,
koření oregáno,
pepř,
koření čubrica,
sůl,
olej
Komentáře (9)