Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,79 g |
| Tuky | 23,71 g |
| Vláknina | 22,83 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Y15
Moje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Y15
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové řízky,
vepřový řízek se žampiony,
vepřové maso se žampionama,
vepřový řízek na žampionech,
vepřové maso s žampionama,
řízky z panenky,
veprove rizky na zampionech,
řízky z vepřové panenky,
řízek z vepřového s brokolicí,
brokolicové řízky,
vepřová panenka s brokolicí,
těstoviny se zampionama,
vepřové maso s brokolicí a žampiony,
pokrmy se zampionama,
brokolice jako řízek,
panenka ze zampionama,
plněná cuketa žampionamá,
recepty s čerstvou šalvějí,
panenka na šalvěji,
veprove s brokolici
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule,
cibulka jarní,
žampióny,
rajče,
brokolice,
česnek,
šalvěj,
smetana ke šlehání,
masox hovězí,
solamyl,
olej,
sůl
Komentáře (12)
Hani a Cardanko, jasně, když máte čerstvou šalvěj tím lépe