Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,74 g |
| Tuky | 72,25 g |
| Vláknina | 13,77 g |
| Cholesterol | 677 mg |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené maso na černém pivu a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q7A
Moje poznámka
Pečené maso na černém pivu a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q7A
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 25 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 45 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečené maso na zelenině,
vepřové maso pečené na zelenině,
vepřové kostky na pivu a zelenině,
veprove maso na pivu,
vepřové maso na pivě,
vepřová pečeně na pivu,
pečené vepřové maso na zelenině,
pečené maso,
vepřova krkovice na černem pivu,
vepřové maso na zelenině,
vepřová pečeně na zelenině,
pečené vepřové maso,
pecene veprove na zelenine,
vepřova krkovice na pivě,
bavorská vepřová pečeně,
vepřová pečeně na pivě,
recept na vepřová krkovice na pivu,
pečená krkovice na zelenině,
pečené vepřové maso se zeleninou,
vepřové maso na pivě recepty
Suroviny:
plecko,
sádlo,
cibule,
mrkev,
česnek,
celer,
zázvor,
bujón,
pivo černé
Komentáře (8)