Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 875 kJ / 1 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,36 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 272,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč Pavla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Y45
Moje poznámka
Ovocný koláč Pavla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Y45
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
ovocný koláč ze šlehačky,
šlehačkový koláč s ovocem,
koláč podle pavla vítka,
buchta pavla vítka,
vláčný ovocný koláč,
pavla v troube.cz,
ovocný koláč,
pavel vítek,
buchta pavel vitek,
jak dávat švestky na koláč,
drobenkový koláč pavla vítka,
jablečná buchta pavla vítka,
pavel vítek koláč,
pavla v troube,
drobenkový koláč podle pavla vítka,
buchta podle pavla vítka,
pavel hruška recepty,
jablečná buchta pavel vítek,
koláč pavel vítek,
recept pavlu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr písek,
vejce,
prášek do pečiva,
šlehačka,
tvaroh ve vaničce,
rum,
cukr,
švestky,
jablko,
borůvky,
jahody,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
tuk hera
Komentáře (14)