Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 982 kJ / 1 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,24 g |
Tuky | 68,14 g |
Vláknina | 41,20 g |
Cholesterol | 701 mg |
Sodík | 2,87 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 217,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s kapustou a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6q8
Moje poznámka
Brambory s kapustou a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6q8
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 42 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 50 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 58 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s bramborem,
vařená kapusta s bramborem,
zapečené brambory s kapustou,
zapečená kapusta recept vynikající,
recepty s kapustou,
kel s bramborem,
zapečená kapusta s bramborem,
vařená kapusta,
kel recept,
jak se vaří kel,
kel s klobasou,
kel s brambory,
kapusta recepty,
jak připravit kel,
kapusta vařená,
jak připravit kapustu,
brambory zapečené s kapustou,
kapustové brambory,
kapusta recept,
vaření kapusty
Suroviny:
brambory,
slanina uzená,
cibule,
klobása uzená,
kapusta,
sůl,
kmín celý,
mléko,
vejce,
pepř černý,
olej
Komentáře (21)