Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 636 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 1,40 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové rizoto s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp98
Moje poznámka
Zeleninové rizoto s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp98
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 5 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 26 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 27 minutami
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 29 minutami
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 31 minutami
Pečený losos v alobalu
vanilj před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Efka17 před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 3 hodinami
Banánový koláč podle R.Vaňka
TerezaD před 3 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové rizoto,
zeleninové recepty,
zeleninove rizoto recept,
rizoto zeleninove,
salámové rizoto,
rizoto se salámem,
zeleninové rizoto s cuketou,
recepty zeleninové rizoto,
zeleninové risoto,
rizoto s klobaskou,
cuketa s klobásou,
rizoto recepty,
recep na rizoto,
basmati recept,
recepty s klobásou,
recept zeleninové rizoto,
recepty cuketa s klobásou,
rizoto ze salamu,
remoska rizoto,
rizoto remoska
Suroviny:
cuketa,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
cibulka jarní,
klobása pikantní,
sůl,
pepř,
koření kari,
rýže,
olej olivový
Komentáře (5)