Suroviny
Porce: 2 porcie, pekacik 20 x 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 415 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,37 g |
| Tuky | 34,19 g |
| Vláknina | 15,25 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 2,22 g |
| Sůl | 5,45 g |
| Sacharidy | 59,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mlete maso na cibulke orestujeme, ochutime solou, paprikou, korenim a trosku podusume. Ryzu uvarime, kyslu kapustu prekrajame a podusime na cibulke.
Krok 2: Dno zapekacej nadoby vysteliem polovickou kyslej kapusty aj so stavou, na nu poukladam polovicku ryze, na nu pokladiem vsetko podusene maso aj so stavou.
Krok 3: Na maso pokladiem druhu cast ryze a nakoniec ostatok kapusty. smotanu rozmiesame s lyzickou cervenej papriky a troskou soli a zalejeme povrch.
Krok 4: Dame do vyhriatej truby prikryte na 20 minút, potom odkryjeme a zapekame dalsich 25 minút.
Zveřejněno 5. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skladane kolozvarske zeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5N
Moje poznámka
Skladane kolozvarske zeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5N
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
koložvarská kapusta,
kolozvarska kapusta recept,
kološvárské zelí,
kološvárské zelí recept,
kapustove zeli,
maďarské zelí,
kološvárské zelí na maďarský způsob recept,
kološvárská kapusta,
recepty kološvárské zelí,
recept koložvárská kapusta,
skladana kapusta,
koložvárska kapusta recepty,
kološvárské zelí babica,
sedmihradské zelí,
mleté maso zelí rýže,
madarska kapusta,
kološvarské zelý,
rýže se zelím a mletým masem,
kološvárská rýže,
koložvárska kapusta s mletým masem
Suroviny:
maso vepřové mleté,
zelí kysané,
cukr,
rýže,
smetana kysaná,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (31)
Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schované
Díky za recept a posílám fotku
Nehledě na to, že to, co chutná nám, nemusí někdo druhý ohodnotit jen kladně, takže kus věty jako :.......ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok by nikdy nenapisal....mi tady nedává smysl.
Recept mám v oblíbených